Die andere Heimat DVD/Bluray für den belgischen/niederländischen Markt erscheint am 29.04.14

Die andere Heimat – Lumière in Belgien
Erscheint am 29.04.14.

Booklet mit farbigen Aufnahmen, Kurzerklärung des Inhaltes und der bisherigen Trilogie, Biografie von Edgar Reitz
Menüführung wählbar in Niederländisch/Französisch

Bonus: Ausschnitt aus der Premierenfeier (München), Interviews mit  Edgar Reitz, Jan Dieter Schneider, Antonia Bill, Maximilian Scheidt, Philine Lembeck, Marita Breuer, Melanie Fouché und Barbara Philipp.


Informationen des Verlags:

Regisseur: 

Edgar Reitz

Cast: 

Jan Dieter Schneider, Antonia Bill, Maximilian Scheidt

Genre:

Drama

Productiejaar: 

2012

Duur: 

225min

Kijkwijzer:

Vanaf 6 jaar

Release:

din, 29/04/2014

Play Format:

Film

Talen:

Originele Versie – Nederlands Ondertiteld

Summary:

Wanneer Europa halverwege de 19de eeuw wordt geteisterd door armoede en hongersnood, besluiten honderdduizenden Europeanen de oversteek naar Zuid-Amerika te maken. Tegen deze achtergrond maakt Edgar Reitz een prachtig nieuw HEIMAT-hoofdstuk, een onvergetelijk drama dat zich opnieuw afspeelt in het fictieve Duitse dorp Schabbach.

We volgen twee broers die twijfelen of ze al dan niet naar Brazilië zullen emigreren om honger en armoede te ontvluchten en allebei op een andere manier omgaan met hun dromen en wanhoop. Reitz‘ diepgaande aanpak zorgt opnieuw voor een verrassend sterke emotionele betrokkenheid bij de personages.

DIE ANDERE HEIMAT is een op zichzelf staand werk en kan ook goed bekeken worden wanneer je de HEIMAT-trilogie niet gezien hebt. 

Disc format:

DVD

– See more at: http://lumieredvd.be/nl/film/die-andere-heimat-chronik-einer-sehnsucht#sthash.i8V7H24T.dpuf

Regisseur: 

Edgar Reitz

Cast: 

Jan Dieter Schneider, Antonia Bill, Maximilian Scheidt

Genre:

Drama

Productiejaar: 

2012

Duur: 

225min

Kijkwijzer:

Vanaf 6 jaar

Release:

din, 29/04/2014

Play Format:

Film

Talen:

Originele Versie – Nederlands Ondertiteld

Summary:

Wanneer Europa halverwege de 19de eeuw wordt geteisterd door armoede en hongersnood, besluiten honderdduizenden Europeanen de oversteek naar Zuid-Amerika te maken. Tegen deze achtergrond maakt Edgar Reitz een prachtig nieuw HEIMAT-hoofdstuk, een onvergetelijk drama dat zich opnieuw afspeelt in het fictieve Duitse dorp Schabbach.

We volgen twee broers die twijfelen of ze al dan niet naar Brazilië zullen emigreren om honger en armoede te ontvluchten en allebei op een andere manier omgaan met hun dromen en wanhoop. Reitz‘ diepgaande aanpak zorgt opnieuw voor een verrassend sterke emotionele betrokkenheid bij de personages.

DIE ANDERE HEIMAT is een op zichzelf staand werk en kan ook goed bekeken worden wanneer je de HEIMAT-trilogie niet gezien hebt. 

Disc format:

DVD

– See more at: http://lumieredvd.be/nl/film/die-andere-heimat-chronik-einer-sehnsucht#sthash.i8V7H24T.dpuf

Regisseur:
Edgar Reitz
Cast:
Jan Dieter Schneider, Antonia Bill, Maximilian Scheidt
Genre:
Drama
Productiejaar:
2012
Duur:
225min
Kijkwijzer:
Vanaf 6 jaar
Release:
din, 29/04/2014
Play Format:
Film
Talen:
Originele Versie – Nederlands Ondertiteld
Summary:

Wanneer Europa halverwege de 19de eeuw wordt geteisterd door armoede en hongersnood, besluiten honderdduizenden Europeanen de oversteek naar Zuid-Amerika te maken. Tegen deze achtergrond maakt Edgar Reitz een prachtig nieuw HEIMAT-hoofdstuk, een onvergetelijk drama dat zich opnieuw afspeelt in het fictieve Duitse dorp Schabbach.

We volgen twee broers die twijfelen of ze al dan niet naar Brazilië zullen emigreren om honger en armoede te ontvluchten en allebei op een andere manier omgaan met hun dromen en wanhoop. Reitz‘ diepgaande aanpak zorgt opnieuw voor een verrassend sterke emotionele betrokkenheid bij de personages.

DIE ANDERE HEIMAT is een op zichzelf staand werk en kan ook goed bekeken worden wanneer je de HEIMAT-trilogie niet gezien hebt.
Disc format:
DVD

Regisseur: 

Edgar Reitz

Cast: 

Jan Dieter Schneider, Antonia Bill, Maximilian Scheidt

Genre:

Drama

Productiejaar: 

2012

Duur: 

225min

Kijkwijzer:

Vanaf 6 jaar

Release:

din, 29/04/2014

Play Format:

Film

Talen:

Originele Versie – Nederlands Ondertiteld

Summary:

Wanneer Europa halverwege de 19de eeuw wordt geteisterd door armoede en hongersnood, besluiten honderdduizenden Europeanen de oversteek naar Zuid-Amerika te maken. Tegen deze achtergrond maakt Edgar Reitz een prachtig nieuw HEIMAT-hoofdstuk, een onvergetelijk drama dat zich opnieuw afspeelt in het fictieve Duitse dorp Schabbach.

We volgen twee broers die twijfelen of ze al dan niet naar Brazilië zullen emigreren om honger en armoede te ontvluchten en allebei op een andere manier omgaan met hun dromen en wanhoop. Reitz‘ diepgaande aanpak zorgt opnieuw voor een verrassend sterke emotionele betrokkenheid bij de personages.

DIE ANDERE HEIMAT is een op zichzelf staand werk en kan ook goed bekeken worden wanneer je de HEIMAT-trilogie niet gezien hebt. 

Disc format:

DVD

– See more at: http://lumieredvd.be/nl/film/die-andere-heimat-chronik-einer-sehnsucht#sthash.i8V7H24T.dpuf


Regisseur:
Edgar Reitz
Cast:
Jan Dieter Schneider, Antonia Bill, Maximilian Scheidt
Genre:
Drama
Productiejaar:
2012
Duur:
225min
Kijkwijzer:
Vanaf 6 jaar
Release:
din, 29/04/2014
Play Format:
Blu-Ray
Talen:
Originele Versie – Nederlands Ondertiteld
Summary:

Wanneer Europa halverwege de 19de eeuw wordt geteisterd door armoede en hongersnood, besluiten honderdduizenden Europeanen de oversteek naar Zuid-Amerika te maken. Tegen deze achtergrond maakt Edgar Reitz een prachtig nieuw HEIMAT-hoofdstuk, een onvergetelijk drama dat zich opnieuw afspeelt in het fictieve Duitse dorp Schabbach.

We volgen twee broers die twijfelen of ze al dan niet naar Brazilië zullen emigreren om honger en armoede te ontvluchten en allebei op een andere manier omgaan met hun dromen en wanhoop. Reitz‘ diepgaande aanpak zorgt opnieuw voor een verrassend sterke emotionele betrokkenheid bij de personages.

DIE ANDERE HEIMAT is een op zichzelf staand werk en kan ook goed bekeken worden wanneer je de HEIMAT-trilogie niet gezien hebt.
Disc format:
Blu-Ray